tuotantojärjestelyt

Veleiro Oy

Olemme Kotkan Hovinsaarella toimiva pienvenetelakka, joka tarjoaa palveluja kaikkeen veneilyyn liittyen. Meiltä elokuvatuotantoon esimerkiski köydet, narut, pelastusliivit, merkkisavut, merkkisoihdut, veneilyvaatteet, telakointipalvelut jne. Meillä on käytössä myös meren ääressä 16t nostava torninosturi ja kesäisin paljon tyhjää hallitilaa. Vuokrattavan nopea moottorivene ja purjevene Rondo33.

www.veleiro.fi

Inni Yhtiöt Oy

Monipuoliset avustavat työt: toimistosta aina käytännön töihin, myös huonekalujen verhoilua sekä vintage-käsilaukkujen ja muiden asusteiden vuokrausta.

Yli kolmen sadan käsilaukun varastossa on laukkuja 40-luvulta 70-luvulle, pääosin laukut ovat 60-lukua.

Kysy myös esimerkiksi korvakoruja ja muita vintageasusteita. 

 

Excelog Tmi

Excelog Tmi on yhden miehen yritys joka tekee tällä hetkellä hommia laidasta laitaan, mm Rekrytointia (DuuniBoxi:lle) , satama sekä varastotyötä sekä erilaisia tapahtumia. Kotka Boxing Night (15.11.14 & 3.10.15) tapahtumat olivat minun järjestämät,joista ensimmäinen tapahtuma palkittiin vuoden urheilutekona Kotkassa. Olin myös vahvasti mukana tekemässä Haminan ammattinyrkkeilyiltoja (16.2.13 sekä 30.11.13).  Haminan kaupungille järjestin -Halii,Hamina liikkuu- projektiin maahanmuuttajille joka sisälsi kuntonyrkkeilyä,painia,bjj sekä Thaiboxing alkeita.

Mediatehdas Dakar

Dakar on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö. Dakarissa työskentelee noin 10 hengen huipputiimi, jonka lisäksi meillä on laaja freelancer-verkosto. Tarjoamme palvelujamme kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Meillä on käytössä ammattitason kuvauskalustoa, sekä neljä editointiyksikköä. Dakarista löytyy myös mainostoimisto ja ohjelmointiosaamista, joten tuotantosi markkinointimateriaalin ja verkkosivuston saat myös Dakarista. 
 

Tilaa syöte RSS - tuotantojärjestelyt