tapahtumatuotanto

Teatteritukku Oy

Teatteritukku Oy on monialayritys joka tuottaa valaistus- ja äänentoistopalveluja sekä ohjelmapalveluja. Vuokraamme audio-, video-, valaistuslaitteistoa sekä sähkö- ja näyttämötekniikaa. Toimialaamme kuuluu myös näyttelijöiden ja avustajien välitys.

Kauttamme on saatavilla myös "making off" tyyliset videokuvaukset, projisoinnit ja kevyet editointityöt.

Huvihaku.fi palvelumme kautta saat joustavasti ja nopeasti tapahtumatuotantoa minne ja milloin tahansa.

Joustava tuotantotiimimme on valmis ottamaan vastaan haasteellisiakin tehtäviä.

Excelog Tmi

Excelog Tmi on yhden miehen yritys joka tekee tällä hetkellä hommia laidasta laitaan, mm Rekrytointia (DuuniBoxi:lle) , satama sekä varastotyötä sekä erilaisia tapahtumia. Kotka Boxing Night (15.11.14 & 3.10.15) tapahtumat olivat minun järjestämät,joista ensimmäinen tapahtuma palkittiin vuoden urheilutekona Kotkassa. Olin myös vahvasti mukana tekemässä Haminan ammattinyrkkeilyiltoja (16.2.13 sekä 30.11.13).  Haminan kaupungille järjestin -Halii,Hamina liikkuu- projektiin maahanmuuttajille joka sisälsi kuntonyrkkeilyä,painia,bjj sekä Thaiboxing alkeita.

Mediatehdas Dakar

Dakar on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö. Dakarissa työskentelee noin 10 hengen huipputiimi, jonka lisäksi meillä on laaja freelancer-verkosto. Tarjoamme palvelujamme kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Meillä on käytössä ammattitason kuvauskalustoa, sekä neljä editointiyksikköä. Dakarista löytyy myös mainostoimisto ja ohjelmointiosaamista, joten tuotantosi markkinointimateriaalin ja verkkosivuston saat myös Dakarista. 
 

Tilaa syöte RSS - tapahtumatuotanto