Muut palvelut elokuvatuotannolle

Veleiro Oy

Olemme Kotkan Hovinsaarella toimiva pienvenetelakka, joka tarjoaa palveluja kaikkeen veneilyyn liittyen. Meiltä elokuvatuotantoon esimerkiski köydet, narut, pelastusliivit, merkkisavut, merkkisoihdut, veneilyvaatteet, telakointipalvelut jne. Meillä on käytössä myös meren ääressä 16t nostava torninosturi ja kesäisin paljon tyhjää hallitilaa. Vuokrattavan nopea moottorivene ja purjevene Rondo33.

www.veleiro.fi

Kotipizzat kotkansaari ja karhula

Kotipizza kotkansaari:

Keskuskatu 23, 48100 KOTKA

p. 05- 2184 171

Avoinna su-to 11-22, pe-la 11-05

Kotipizza Karhula:

Karhulantie 30, 48600  KOTKA

p. 05- 3400 345

Avoinna su 11-21, pe-la 11-22

 

Molemmissa myymälöissä n 25 asiakaspaikkaa, keskiolut oikeudet, kotiinkuljetus

verkkokauppa: www.kotipizza.fi

Itäväylän Bensis Oy

Olemme avoinna seuraavasti:
MA-PE  5:30 - 21:00 (keittiö 10-17)
LA         8:00 - 18:00
SU         8:30 - 20:00
...tai sopimuksen mukaan! 

Hotelli Cumulus Kotka - kodikas hotelli majoitustarpeisiin!

Majoitus iloisessa ilmapiirissä

Cumulus-hotelli Kotka on kodikas hotelli niin työ- kuin vapaa-ajanmatkalle. Hotelli sijaitsee Karhulan kaupunginosassa aivan E18-moottoritien varrella, joten hotellille on helppo saapua autolla. Hotellin yhteydessä on ilmainen pysäköintitila, missä on myös pistokepaikkoja. Kotkan keskustasta Karhulaan on matkaa noin 7 km.

Viihtyisässä ja kodikkaassa hotellissamme on 93 huonetta. Huoneemme ovat sisustettuja lämminhenkisiksi ja kodikkaiksi.  Huoneiden palveluihin kuuluu muun muassa laajakaistayhteys sekä maittava aamiainen.

Teatteritukku Oy

Teatteritukku Oy on monialayritys joka tuottaa valaistus- ja äänentoistopalveluja sekä ohjelmapalveluja. Vuokraamme audio-, video-, valaistuslaitteistoa sekä sähkö- ja näyttämötekniikaa. Toimialaamme kuuluu myös näyttelijöiden ja avustajien välitys.

Kauttamme on saatavilla myös "making off" tyyliset videokuvaukset, projisoinnit ja kevyet editointityöt.

Huvihaku.fi palvelumme kautta saat joustavasti ja nopeasti tapahtumatuotantoa minne ja milloin tahansa.

Joustava tuotantotiimimme on valmis ottamaan vastaan haasteellisiakin tehtäviä.

Kotkanravintolat

 

TUNNETKO KOTKAN POJAT?

Mereta Oy on kotkalainen palveluyritys, jonka paikalliset yrittäjät pitävät tinkimättömästi huolta jokaisen kansalaisen vatsan hyvinvoinnista. Kotkan pojat lupaavat 100 % yksilöllisiä ja maukkaita elämyksiä arkeen ja juhlaan.

TILAT JA TARJOILUT KAIKKIIN TARPEISIIN

Ravintola Pinteli

Tarjoilemme Ravimäen Ravintola Pintelissä maukkaan lounas- ja salaattibuffetin ma–pe klo 11–13 ja viikonloppuisin tilauksesta. Ravintola toimii myös kahvilana ma–pe klo 8.30–13.

Pintelistä toimitetaan aterioita myös yksityiskoteihin ja työpaikoille arkisin lounasaikaan Haminan keskustan alueella. Useat pitkäaikaiset asiakkuudet ovat merkki keittiömme mahtavasta laadusta ja palvelusta!

Keittiömestarimme loihtivat herkullisen tarjoilun myös perhejuhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin Haminan seudulla. Juhlan tai kokouksen voi järjestää helposti myös Ravimäessä.

Kamu! Ravintola Restaurant

Kamu! tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella – rakkaudesta hyvään ruokaan, juomaan, tunnelmaan ja hyviin ystäviin.

Kamu! keittelee sinulle ja ystävillesi aamupuuron, kokkailee kiireettömänlounaan työpäivän keskellä ja järkkäilee iloisen illallisen isommallekin ystäväporukalle. Kamu! maustaa ruoan aina ripauksella rakkautta ja tarjoilee sen aimo annoksella ystävyyttä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Muut palvelut elokuvatuotannolle