majoitus

Metson majoitus - aamiasmajoitusta

Metson majoitus tarjoaa aamiasmajoitusta maaseudun rauhassa vehreässä pihapiirissä. Majoittumaan mahtuu yhteensä 13 henkilöä 1-,2-, ja 4-hengen huoneissa. Majoitustilojen yhteydessä on tarjolla hierontapalveluja. Lisätietoa majoituksesta ja hieronnasta osoitteesta www.metsonmajoitus.fi ja majoituksen facebook-sivuilta, joista löytyy kattavasti kuvia.

Hotelli Cumulus Kotka - kodikas hotelli majoitustarpeisiin!

Majoitus iloisessa ilmapiirissä

Cumulus-hotelli Kotka on kodikas hotelli niin työ- kuin vapaa-ajanmatkalle. Hotelli sijaitsee Karhulan kaupunginosassa aivan E18-moottoritien varrella, joten hotellille on helppo saapua autolla. Hotellin yhteydessä on ilmainen pysäköintitila, missä on myös pistokepaikkoja. Kotkan keskustasta Karhulaan on matkaa noin 7 km.

Viihtyisässä ja kodikkaassa hotellissamme on 93 huonetta. Huoneemme ovat sisustettuja lämminhenkisiksi ja kodikkaiksi.  Huoneiden palveluihin kuuluu muun muassa laajakaistayhteys sekä maittava aamiainen.

Harjun oppimiskeskus

Harjun oppimiskeskus on yksityinen luonnonvara-alan oppilaitos vanhassa, idyllisessä kartanomiljöössä Virolahdella, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään.

Vuokraamme vapaana olevia opiskelija-asuntoja majoituskäyttöön. Talviaikana majoitusta on rajoitetusti, mutta kesäaikana vuodepaikkoja on lähes 200. Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Huoneistoissa on yhteinen keittiö, oleskelutila ja peseytymistila. Jokaisessa huoneis­tossa on televisio, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Osassa huoneita on omat suihkut ja wc:t.

Majatalo Torppa

Majoitu mukavasti

Majatalo Torppa ja Pikku Torppa tarjoavat mukavan, kodinomaisen majoituksen rauhallisessa maalaismaisemassa, lähellä Kotkan keskustaa. Käytettävissä on keittiö tai catering-palvelut, kaksi saunaa sekä kesäisin inspiroiva piha grilleineen. Pihalle mahtuu useampikin auto.

Majatalo Torppaan mahtuu hyvin kahdeksan majoittujaa ja samalla pihalla sijaitsevaan Pikku Torppaan kuusi majoittujaa.

Tervetuloa takkatulen lämpöön,

Pauliina Lunna

www.booking.com (täältä löydät kuvia)

Santalahti Holiday Resort

Santalahden Lomakylästä löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiselle.

Tilaa syöte RSS - majoitus