lokaatioiden etsiminen

Inni Yhtiöt Oy

Monipuoliset avustavat työt: toimistosta aina käytännön töihin, myös huonekalujen verhoilua sekä vintage-käsilaukkujen ja muiden asusteiden vuokrausta.

Yli kolmen sadan käsilaukun varastossa on laukkuja 40-luvulta 70-luvulle, pääosin laukut ovat 60-lukua.

Kysy myös esimerkiksi korvakoruja ja muita vintageasusteita. 

 

Excelog Tmi

Excelog Tmi on yhden miehen yritys joka tekee tällä hetkellä hommia laidasta laitaan, mm Rekrytointia (DuuniBoxi:lle) , satama sekä varastotyötä sekä erilaisia tapahtumia. Kotka Boxing Night (15.11.14 & 3.10.15) tapahtumat olivat minun järjestämät,joista ensimmäinen tapahtuma palkittiin vuoden urheilutekona Kotkassa. Olin myös vahvasti mukana tekemässä Haminan ammattinyrkkeilyiltoja (16.2.13 sekä 30.11.13).  Haminan kaupungille järjestin -Halii,Hamina liikkuu- projektiin maahanmuuttajille joka sisälsi kuntonyrkkeilyä,painia,bjj sekä Thaiboxing alkeita.

Mediatehdas Dakar

Dakar on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö. Dakarissa työskentelee noin 10 hengen huipputiimi, jonka lisäksi meillä on laaja freelancer-verkosto. Tarjoamme palvelujamme kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Meillä on käytössä ammattitason kuvauskalustoa, sekä neljä editointiyksikköä. Dakarista löytyy myös mainostoimisto ja ohjelmointiosaamista, joten tuotantosi markkinointimateriaalin ja verkkosivuston saat myös Dakarista. 
 

Korppi Films / Aerial Cinematography

Interested in making WOW effects with professional aerial cinematography?

We offer you the following services:

// HEAVY LIFT COPTER WITH A TEAM
// PRO CAMERAS AND LENSES
// FOOTAGE FOR MOVIES, TV, EVENTS ETC.
// LOCATION SCOUTING

Camera options from middle class (GH4/A7/BMPC/EOS 5D to Red Epic or similar.

More information: info@ravenfilms.fi / +358 40 865 3534 / www.ravenfilms.fi / www.korppifilms.fi

Tilaa syöte RSS - lokaatioiden etsiminen