Elokuva-alan palvelut

Veleiro Oy

Olemme Kotkan Hovinsaarella toimiva pienvenetelakka, joka tarjoaa palveluja kaikkeen veneilyyn liittyen. Meiltä elokuvatuotantoon esimerkiski köydet, narut, pelastusliivit, merkkisavut, merkkisoihdut, veneilyvaatteet, telakointipalvelut jne. Meillä on käytössä myös meren ääressä 16t nostava torninosturi ja kesäisin paljon tyhjää hallitilaa. Vuokrattavan nopea moottorivene ja purjevene Rondo33.

www.veleiro.fi

Inni Yhtiöt Oy

Monipuoliset avustavat työt: toimistosta aina käytännön töihin, myös huonekalujen verhoilua sekä vintage-käsilaukkujen ja muiden asusteiden vuokrausta.

Yli kolmen sadan käsilaukun varastossa on laukkuja 40-luvulta 70-luvulle, pääosin laukut ovat 60-lukua.

Kysy myös esimerkiksi korvakoruja ja muita vintageasusteita. 

 

Lumikinos Production Oy

Lumikinos Production Oy on Kotkassa toimiva tuotantoyhtiö. Sen toimialaan kuuluvat lyhytelokuva-, trailer- ja promovideotuotanto sekä kuvauspalvelut elokuva- ja videotuotantoihin. Yrityksen erityisalaa on esittävien taiteiden kuvatuotanto, ja se on Suomen johtava korkeatasoiseen tanssikuvaukseen erikoistunut toimija. Lumikinos Production Oy toteuttaa myös musiikkivideoita sekä projisointeja näyttämöteoksiin.

Teatteritukku Oy

Teatteritukku Oy on monialayritys joka tuottaa valaistus- ja äänentoistopalveluja sekä ohjelmapalveluja. Vuokraamme audio-, video-, valaistuslaitteistoa sekä sähkö- ja näyttämötekniikaa. Toimialaamme kuuluu myös näyttelijöiden ja avustajien välitys.

Kauttamme on saatavilla myös "making off" tyyliset videokuvaukset, projisoinnit ja kevyet editointityöt.

Huvihaku.fi palvelumme kautta saat joustavasti ja nopeasti tapahtumatuotantoa minne ja milloin tahansa.

Joustava tuotantotiimimme on valmis ottamaan vastaan haasteellisiakin tehtäviä.

Mediatehdas Dakar

Dakar on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö. Dakarissa työskentelee noin 10 hengen huipputiimi, jonka lisäksi meillä on laaja freelancer-verkosto. Tarjoamme palvelujamme kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Meillä on käytössä ammattitason kuvauskalustoa, sekä neljä editointiyksikköä. Dakarista löytyy myös mainostoimisto ja ohjelmointiosaamista, joten tuotantosi markkinointimateriaalin ja verkkosivuston saat myös Dakarista. 
 

Aeria - Ilmakuvaukset

Aeria on Haminassa sijaitseva ilmakuvaus- ja videopalveluihin erikoistunut yritys, jonka toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin, nykyaikaisen ja kehittyneen kaluston sekä niiden ympärille osaavan ja kokeneen tiimin. Palvelutarjontaamme kuuluu TV- ja elokuvatuotantojen kuvaukset sekä erityyppiset tutkimus- ja teollisuusalan tehtävät.

Käytämme ammattitason miehittämättömiä kuvauskoptereita, joiden pieni koko ja nopea käyttöönotto tekevät toiminnastamme tehokasta.

illumitech

Valaistuspalvelut, valaisimet ja valolaitteet, äänentoistopalvelut ja -laitteet, sähköasennuspalvelut, ohjelmapalvelut, muut AV-alan aputyöt.

Korppi Films / Aerial Cinematography

Interested in making WOW effects with professional aerial cinematography?

We offer you the following services:

// HEAVY LIFT COPTER WITH A TEAM
// PRO CAMERAS AND LENSES
// FOOTAGE FOR MOVIES, TV, EVENTS ETC.
// LOCATION SCOUTING

Camera options from middle class (GH4/A7/BMPC/EOS 5D to Red Epic or similar.

More information: info@ravenfilms.fi / +358 40 865 3534 / www.ravenfilms.fi / www.korppifilms.fi

Tilaa syöte RSS - Elokuva-alan palvelut